Zwaargewonde man aangetroffen bij flat

Groningen – Bij een flat aan de Planetenlaan in de wijk Paddepoel is op Pinkstermaandag door nog onbekende oorzaak een man om het leven gekomen. Dat meldt de politie.

“Het slachtoffer werd rond 10.30 uur aangetroffen direct naast de flat”, vertelt politiewoordvoerder Paul Heidanus. “Verschillende hulpdiensten, waaronder een ambulance en het Mobiel Medisch Team, kwamen ter plaatse om de man te stabiliseren.” Hun inzet kon niet voorkomen dat de man korte tijd later kwam te overlijden.

Wat er precies gebeurd is is volgens Heidanus nog onbekend. “Hier doen we onderzoek naar. De forensische opsporing verricht de komende uren sporenonderzoek. Met daarbij het tactische onderzoek waarbij we onder andere getuigen vehoren proberen we helder te krijgen wat er gebeurd is.

Vanwege het onderzoek is een gebied rondom de flat afgezet.

 

Het parkje aan de Morgensterlaan was kort afgezet vanwege onderzoek van de politie. Politieagenten en rechercheurs lopen door het park en hebben volgens ook materialen aangetroffen waar onderzoek naar gedaan wordt.

Het parkje aan de Morgensterlaan ligt op steenworp afstand van de Planetenlaan in de wijk Paddepoel. Bij een flat aan deze straat werd in de ochtend een zwaargewonde man aangetroffen die korte tijd later overleed. Het is onbekend in hoeverre de zaken aan elkaar gerelateerd zijn.

Share This: