EOD ingezet na aantreffen verdacht voorwerp bij winkelcentrum Siersteenlaan

Groningen – De Siersteenlaan is woensdag voor langere tijd afgezet geweest wegens een verdacht voorwerp bij het winkelcentrum.

Omstreeks 10:40 kreeg de politie een melding dat er een verdacht voorwerp was aangetroffen bij een bar aan de Siersteenlaan. De hulpdiensten kwamen in groten getale ter plaatse om onderzoek te doen naar het voorwerp. Na onderzoek van een explosieven verkenner van de politie is de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) opgeroepen.

De omgeving werd door agenten ruim afgezet. Na onderzoek heeft de EOD het voorwerp meegenomen en op een veilige plek vernietigd. Uit onderzoek moet ook nog blijken of er sprake was van een daadwerkelijk explosief. De omgeving werd rond 15:40 weer vrijgeven.

 

 

 

 

 

Share This: