Politie zoekt man na schietpartij Regulusstraat

Groningen – De politie is op zoek naar een 38-jarige man die verdacht wordt van betrokkenheid bij een schietincident in de Regulusstraat.

De melding van een schietincident kwam rond 16.00 uur binnen bij de hulpdiensten. “Wat er precies is gebeurd is nog onbekend”, vertelt politiewoordvoerder José van Gijssel. “Op dit moment lijkt het erop dat er daadwerkelijk is geschoten. Niemand is gewond geraakt. In de straat doen wij op dit moment onderzoek. De  straat werd afgesloten en onder andere met een politiehond gezocht.  Ook medewerkers van de Forensische Opsporing doen onderzoek.

Vanwege het schietincident is een Burgernetactie op touw gezet. Bij deze actie wordt gevraagd uit te kijken naar de 38-jarige man. “Het gaat om een donker getinte man, die ongeveer 1.70 meter lang is, een licht baardje en snor heeft, en volledig in het zwart is gekleed. Hij draagt een zwarte pet en witte sokken. Als hij geen pet op heeft, dan heeft hij een nagenoeg kale kop. Mensen die deze persoon zien wordt gevraagd direct 112 te bellen. Het nadrukkelijk verzoek is om de persoon niet zelf te benaderen.”

Bron:Oogtv

 

Share This: