Groningen – De politie heeft zondagavond waarschuwingsschoten gelost bij een dreigende situatie aan De Fok.

Agenten kwamen af op een melding van een dreigende situatie. Bij aankomst kwam de persoon op de agenten afgelopen. Tijdens de daaropvolgende dreigende situatie, was de politie genoodzaakt waarschuwingsschoten te lossen. De verdachte kon vervolgens aangehouden worden. Niemand raakte gewond. De politie doet onderzoek naar het incident.

 

Aanleiding was een melding van een dreigende situatie. Toen agenten ter plaatse kwamen, kwam de persoon op de collega’s af. Tijdens de daarop volgende dreigende situatie, was de politie genoodzaakt waarschuwingsschoten te lossen. De verdachte kon daarop worden aangehouden.

— Politie Groningen (@POL_Groningen) December 5, 2021

Share This:

error: Dit content is beschermd ! © TenCateFotografie.nl !