Persoon om het leven gekomen bij geweldsincident

Groningen – Bij een geweldsincident is dinsdagavond een persoon om t leven gekomen. Het incident vondt plaats aan het Blauwborgje. 

Het gaat om een geweldsincident met dodelijke afloop”, vertelt politiewoordvoerder Ernest Zinsmeijer. “Er is één slachtoffer en vermoedelijk ook één dader. Wat er precies heeft plaatsgevonden is onbekend.” Incidentfotografen ter plaatse melden dat er een ruim gebied is afgezet. Langs het water van het Reitdiep staat een traumahelikopter en een ambulance. Ook zijn er verschillende politiewagens ter plaatse. “Op de locatie hebben wij een plaats delict ingericht waar op dit moment onderzoek wordt verricht.”

Signalement verdachte
Via Burgernet is er een oproep gedaan aan Groningers om uit te kijken naar een persoon. Deze persoon is tussen de 25 en 30 jaar oud, 1.75 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij heeft een Zuid-Europees uiterlijk, draagt een donker trainingspak met een petje en heeft donker krullend haar. Vanaf het Jaagpad zou deze persoon zich in de richting van Selwerd of Paddepoel bewegen. Aan de Burgernet-deelnemers wordt gevraagd om bij aantreffen zelf geen actie te ondernemen maar om contact op te nemen met de politie op alarmnummer 112.

 

Bron:Oogtv

 

Share This: