Zwaar gewonde man aangetroffen op straat in vinkhuizen

Groningen – Op de Platinalaan in de wijk Vinkhuizen is zaterdagavond een ernstig gewonde man aangetroffen op straat. De politie heeft twee verdachten aan kunnen houden.

“De man werd rond 18.20 uur op de hoek met de Diamantlaan gevonden”, meldt politiewoordvoerder Ernest Zinsmeijer van de politie. “We vermoeden dat hij slachtoffer is geworden van een geweldsincident. Het slachtoffer wordt op dit moment behandeld aan zijn verwondingen en wij zijn bezig met een onderzoek om duidelijk te krijgen wat er precies aan de hand is.”

Omdat de politie vermoedde dat er een geweldsincident had plaatsgevonden werd er direct een zoekactie in de omgeving opgestart. “Dat heeft geresulteerd in de aanhouding van twee verdachten die we ook in de buurt hebben aangetroffen. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau waar ze verhoord zullen worden.”

Behalve een ambulance is ook een traumahelikopter ter plaatse om de gewonde man te stabiliseren. De Platinalaan en de Granietstraat zijn vanwege het incident afgesloten voor het verkeer. Automobilisten worden omgeleid via de Pyrietstraat.

Update 22.00 uur:

De Technische Recherche onderzoek doet in een woning aan de Granietstraat. Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer in of nabij de woning aangevallen is, en daarna gewond gevlucht is. (Zie foto’s onderstaand)

 

Bron:Oogtv

Share This: