Politie lost waarschuwingsschoten bij autobrand Londenweg

Groningen – De politie heeft woensdagmiddag waarschuwingsschoten gelost bij de aanhouding van een man op de Londenweg op industrieterrein Westpoort.

Rond 15.10 uur kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen van een autobrand. De Groninger brandweer kwam daarop ter plaatse met een tankautospuit. “Wij kregen een melding binnen dat er bij die brand een man was gezien die mogelijk in het bezit was van een vuurwapen”, laat Ernest Zinsmeijer van de politie weten. Deze man hebben wij inmiddels aangehouden. Bij de aanhouding zijn waarschuwingsschoten gelost. De man is naar een politiebureau overgebracht. Wij doen onderzoek naar dit incident.  Er is niemand gewond geraakt. Het is onbekend of er ook een vuurwapen is aangetroffen.

De auto is volledig uitgebrand. Bij de melding was er veel politie aanwezig waaronder een hondengeleider. Agenten hebben in de omgeving van het voertuig onderzoek gedaan. Of er ook een vuurwapen is gevonden is onbekend. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgesleept. De weg was ten tijde van het onderzoek afgesloten.

Bron:Oogtv

Share This: